Ny Bruger
  • 2004
  • 73

 

Ribery: Spiller karrieren færdig i Bayern

Den franske veteran, Franck Ribery, har ikke planer om at spille andre steder end Bayern München i resten af hans karriere.


Tidligere på ugen forlængede Franck Ribery sin kontrakt med Bayern München, så de tyske mestre har papir på ham frem til sommeren 2019.

Den 35-årige franskmand er godt tilfreds med at være i den tyske klub, og han har planer om at blive der, indtil han vælger at stille støvlerne på hylden.

- Jeg er meget glad for, at jeg kommer til at spille for denne fantastiske klub i endnu et år. München er for længst blevet hjem for min familie, og derfor er jeg stolt over, at jeg kommer til at bære FC Bayern-trøjen igen i næste sæson, siger han.

- Jeg er meget glad. I har kendt mig længe, og jeg har været lang tid i Bayern. Jeg har altid sagt, at jeg vil slutte min karriere hos Bayern, lyder det til slut fra ham.

Den rutinerede franskmand har spillet for den tyske storklub siden 2007, hvor han ankom fra den franske klub, Marseille.

På lørdag spiller Bayern München på hjemmebane mod Stuttgart, og hvis hjemmeholdet tager de tre point, kan du hente odds 1.20. Hvis Bayern vinder kampen med 2-1, giver det odds 9.50.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :