Ny Bruger
  • 1982
  • 73

 

Modric: Håber Ronaldo bliver

Real Madrids kroatiske midtbanespiller, Luka Modric, håber på, at den portugisiske superstjerne, Cristiano Ronaldo, bliver i den spanske klub.


Luka Modric har præsteret rigtig godt for Kroatien ved VM 2018, og midtbanespilleren har lignet en mand, der er en af de absolut bedste individuelle spillere.

Til dagligt spiller han i Real Madrid, og på det seneste har der været rygter om, at hans holdkammerat, Cristiano Ronaldo, kan være på vej væk fra den spanske storklub, hvor Juventus skulle være meget interesseret.

Modric håber dog på, at den portugisiske stjerne vælger at blive i Real Madrid, og han kunne ikke forestille sig at se ham i en anden europæisk klub.

- Jeg tror ikke, han tager af sted. Jeg ville sætte pris på, hvis han bliver, for han er verdens bedste fodboldspiller. Jeg kan heller ikke forestille mig, han skulle skifte til et andet europæisk hold, lyder det fra Modric.

Modric har spillet for Real Madrid, siden 2012, hvor han skiftede fra Tottenham, mens Ronaldo kom til fra Manchester United tilbage i 2009.

Real Madrid sluttede som nummer to i La Liga i sidste sæson, og hvis de bliver spanske mestre i den kommende sæson, kan du hente odds 2.25. Hvis Barcelona genvinder titlen, giver det odds 1.80.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :