Ny Bruger
  • 2004
  • 68

 

Kroatien har masser af selvtillid

Den kroatiske forsvarsspiller, Domagoj Vida, tror på, at kroaterne kan gå hele vejen og vinde VM 2018 i Rusland.


Kroatien var ude i det helt store drama mod Danmark i ottendedelsfinalen ved VM 2018, og efter 1-1 i ordinær tid fik de spillet sig videre i turneringen via straffesparkskonkurrencen.

Det betyder, at de nu er i kvartfinalen ved slutrunden, og hvis man spørger forsvarsspilleren, Domagoj Vida, så tror han på, at kroaterne kan gå hele vejen.

- Det var ikke en let kamp i søndags, hvor vi godt kunne mærke det store pres, der var på os. Vi ønskede virkelig at vinde, fordi vi har sat os store mål forud for turneringen, siger han.

- Selvtilliden i truppen er høj, og vi tror på, at vi kan gå hele vejen med det hold og den støtte, som vi har, lyder det til slut fra den 29-årige Vida.

I kvartfinalen skal Kroatien op imod værterne fra Rusland, der også måtte ud i straffesparkskonkurrence, før de havde sendt Spanien ud i mørket i deres ottendedelsfinale.

Den kamp bliver spillet lørdag aften, og hvis Kroatien tager sejren i det opgør, kan du hente odds 2.20. Hvis Kroatien vinder kampen med 2-1, giver det odds 11.00.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :