Ny Bruger
  • 1986
  • 59

 

Kovac: Lewandowski vil måske væk

Bayern Münchens træner, Niko Kovac, er klar over, at den polske angriber, Robert Lewandowski, overvejer, om han vil væk fra klubben.


Der har i noget tid været rygter om, at Robert Lewandowski vil prøve noget nyt, og hans agent har også tidligere fortalt, at den polske angriber overvejede at forlade Bayern München.

Niko Kovac er ny træner for de tyske mestre, og han fortæller nu, at polakken overvejer sin fremtid, men han vil ikke give slip på ham.

- Der er intet nyt omkring Roberts situation. Vi har en topangriber, og ham er vi slet ikke klar til at give slip på. Det er sandt, at Robert går med tanken om at skulle spille et andet sted, men det er ikke kun op til ham, men også op til os, siger Kovac.

- Vi vil opnå store ting med ham. Han er en fantastisk spiller, som har opnået meget i Bundesligaen. Han har scoret mange mål, og det kommer han også til i næste sæson, lyder det til slut fra træneren.

På rygteplan har Real Madrid og Chelsea især været sat i forbindelse med den polske angriber.

Den 24. spiller Bayern München sæsonens første kamp på hjemmebane mod Hoffenheim, og hvis hjemmeholdet tager de tre point, kan du hente odds 1.25. Hvis Bayern vinder kampen med 2-1, giver det odds 7.50.

Du kan se direkte sport på din PC med Live billeder hos bet365, en tjeneste der nu viser mere end 50.000 begivenheder hvert år.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :