Ny Bruger
  • 2001
  • 80

 

Iniesta: Måske min sidste kamp i Champions League

Andres Iniesta fortæller, at kampen mod Roma tidligere på ugen muligvis kunne være hans sidste optræden i Champions League.​


Tidligere på ugen var Barcelona på besøg hos Roma, og med et nederlag på 3-0 måtte de spanske gæster se sig slået ud af Champions League.

Barcelonas anfører, Andres Iniesta, er meget skuffet over holdets exit, og han fortæller, at det muligvis var den sidste kamp i Champions League i hans karriere.

- Det er en mulighed, at det var min sidste kamp i Champions League, men lige nu er det hårdt for hele holdet. Vi ville virkelig gerne vinde denne turnering, men formåede endnu en gang ikke at gøre det, siger Iniesta.

.

 

 

- Det er meget hårdt, det er nærmest uvirkeligt, og det er virkeligt svært at acceptere. Når man ser på den fordel, vi havde, røg vi ud, fordi vi spillede virkelig dårligt. Sådan noget straffes man for i Champions League, slutter han.

Den 33-årige Iniesta vil inden udgangen af denne måned melde ud, om han stopper i Barcelona efter denne sæson.

På lørdag spiller Barcelona på hjemmebane mod Valencia, og hvis hjemmeholdet tager de tre point, kan du hente odds 1.25. Hvis Barcelona vinder kampen med 2-1, giver det odds 8.00.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :