Ny Bruger
  • 1986
  • 59

 

Gattuso: Vil gerne hente Higuain

Milans træner, Gennaro Gattuso, fortæller, at klubben arbejder på at hente den argentinske angriber, Gonzalo Higuain, hos Juventus.


Det meste af sommeren har der været rygter om, at Leonardo Bonucci kunne være på vej væk fra Milan og tilbage til Juventus, hvor han blev hentet sidste sommer.

Der har også været spekuleret i, at Gonzalo Higuain kunne ryge den anden vej, og Milans træner, Gennaro Gattuso, erkender, at der bliver arbejdet på at hente Higuain.

- Der er meget lidt at sige. Vi har folk, der arbejder på sagen, siger Gattuso, der dog ikke vil snakke for meget om Higuain, mens han stadig er i Juventus.

- Han er en spiller, der har scoret mål i mange år, men indtil han ankommer, har jeg ikke noget at sige. Lige nu kan jeg kun forholde mig til de spillere, jeg har til rådighed, lyder det til slut fra træneren.

Higuain har været i Juventus de seneste to år, og her har han bidraget med 55 mål i 105 kampe for klubben.

Milan havde en svingende sidste sæson i Serie A, og hvis de bliver italienske mestre i den kommende sæson, kan du hente odds 17.00. Hvis Juventus genvinder titlen, giver det odds 1.40.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :