Ny Bruger
  • 1982
  • 79

Coutinho: Barcelona er en drøm​

Den brasilianske stjerne, Philippe Coutinho, er meget tilfreds og glad med hans skifte fra Liverpool til Barcelona.


Barcelona har i lang tid været sat i forbindelse med Philippe Coutinho, og nu er deres køb af den 25-årige brasilianer i Liverpool endelig faldet på plads.

Den spanske klub har betalt omkring 1.2 mia. kroner for Coutinho, og han glæder sig selv rigtig meget til at komme til at spille for den spanske storklub.

- Jeg er meget, meget, meget glad. Jeg har hele tiden sagt, at det er en drøm som jeg nu udlever, og jeg er meget glad for at være her, siger Coutinho.

Coutinho skal spille for Barcelona i de kommende fem sæsoner, og han fortæller da også, at han ser frem til at spille på hold med nogle af de helt store navne.

 

 

- Spillere som Lionel Messi, Luis Suárez, Iniesta, Piqué, Busquets, ser jeg frem til at være sammen med, lære fra dem og vinde sammen med dem. Det er fantastisk at vide, at jeg kan spille sammen med disse idoler. Jeg vil spille fodbold, vinde titler, gøre fansene glade og altid spille med glæde, slutter han.

På søndag spiller Barcelona på udebane mod Real Sociedad, og hvis gæsterne tager de tre point med hjem, kan du hente odds 1.40. Hvis Barcelona vinder kampen med 2-1, giver det odds 8.00.

Du kan se direkte sport på din PC med Live billeder hos bet365, en tjeneste der nu viser mere end 50.000 begivenheder hvert år.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :