Ny Bruger
  • 2004
  • 75

 

Costa: Griezmann kan ikke vende tilbage

Atletico Madrids angriber, Diego Costa, advarer hans holdkammerat, Antoine Griezmann, om, hvad et skifte til Barcelona kommer til at betyde.


Der har i en længere periode været vedvarende rygter om, at Barcelona er meget interesseret i at hente den franske angriber, Antoine Griezmann, i Atletico Madrid.

Atleticos angriber, Diego Costa, melder sig nu på banen med en advarsel til Griezmann om, at det nok ikke vil være så smart for ham at tage til Barcelona.

- Jeg var så heldig, at jeg kunne komme tilbage til Atletico. Men han er godt klar over, at hvis han skifter, så mister han muligheden for at komme tilbage til denne klub, siger Costa.

- Han er fornuftig nok til at vide, hvad han skal gøre. Det er vigtigt, at han føler sig godt tilpas, og at han er afklaret med sin fremtid. Uanset om han skifter eller ej, så er jeg glad for Antoine. Han skal blot fokusere på at vinde titler, slutter Costa.

Griezmann har spillet for Atletico Madrid siden sommeren 2014, og han har scoret 79 mål i 141 kampe for den spanske klub.

På lørdag spiller Atletico Madrid på udebane mod Getafe, og hvis gæsterne tager de tre point med hjem, kan du hente odds 2.62. Hvis Atletico vinder kampen med 2-1, giver det odds 11.00.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :