Ny Bruger
  • 1982
  • 65

 

Buffon: PSG er et ambitiøst projekt

Den italienske veteranmålmand, Gianluigi Buffon, har skrevet kontrakt med PSG, og han ser frem til at være en del af klubben.


Den 40-årige italienske målmand, Gianluigi Buffon, er skiftet til de franske mestre fra PSG, hvos han har skrevet under på en et-årig kontrakt, med option på et år mere.

Det er første gang i hans karriere, at Buffon skal prøve at spille udenfor Italien, og han ser frem til at være en del af et ambitiøst projekt hos de franske mestre.

- Det er med en fantastisk følelse, at jeg skifter til Paris Saint-Germain. For første gang i min karriere forlader jeg mit land, og kun et projekt så ambitiøst som det her kunne friste mig til at tage sådan en beslutning, siger han.

- Efter at have fulgt klubbens utrolige udvikling i de seneste år ved jeg, hvilke drømme Paris Saint-Gremians og klubbens fans har i deres hjerter. Jeg bringer al min energi, al min erfaring og al min sult for hjælpe mine nye klub med at nå de mål, der er sat for fremtiden, slutter Buffon.

Buffon startede sin professionelle karriere hos Parma helt tilbage i 1995, og i 2001 skiftede han til Juventus, hvor han blev i 17 år.

Et af de store mål hos PSG er at vinde Champions League, og hvis de gør det i den kommende sæson, kan du hente odds 7.50. Hvis Juventus vinder turneringen, giver det odds 9.00.

Du kan se direkte sport på din PC med Live billeder hos bet365, en tjeneste der nu viser mere end 50.000 begivenheder hvert år.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :