Ny Bruger
  • 1982
  • 71

Turnering: Serie A

Dato: 16 december

Spille runde: 17

Kick-off: 18.00

Stadion: Stadio Olimpico di Torino

Torino odds 5,50

Uafgjort odds 4,00

Napoli odds 1,61

Bet365

Her er jeg forbi Serie A hvor Torino hjemme på Olimpico di Torino får besøg af Napoli, en kamp hvor Napoli skal tilbage efter to mindre gode kampe hvor det kun er blevet til 1 point og det er altså ikke nok hvis man vil holde fast i muligheden for et mesterskab. Torino har haft en ganske pæn sæson og er lige nu nummer 9 i Serie A og har et hold der efter min mening godt kan havne i top 6.

Torino er et hold der sjældent smider point væk deres statistik hedder 5-8-3 og det fortæller meget godt deres evne til ikke at smide alt overbord men være glade for blot et point. Torino er et hold der spiller offensivt og man har scoret 22 mål men også lukket 22 ind.

Torino kommer fra en frisk sejr over Lazio som helt klart var en stor overraskelse, men som skrevet de har altså et ganske godt hold, i dagens kamp er der ikke de store overraskeler i truppen eller i start 11 eren, det er stadigvæk med M'Baye Niang på bænken da andre spillere har gjort det bedre.

Napoli som efter min mening skal hente det mesterskab iår, det er efterhånden deres tur i rækken, men det kræver altså at man er endnu skapere foran mål, og savnet af Lorenzo Insigne har taget hårdt på holdet selvom Piotr Zielinski har forsøgt at tage over det er dog ikke samme kvalitet.

Jeg tror på at begge hold score de tænker meget offensivt og har mindre fokus i forsvaret, tror også der kan komme mange mål i kampe som er dagens frækkert :

Torino - Napoli BHS JA odds 1,75

Torino - Napoli Over 3,5 mål odds 2,70

Af Spilfidusers Expert:
allan1975